Cuisine
Apéro
Pissaladière 8€
Provençal Onion tart, Olives, Anchovies
Arancini Cacio e Pepe (2 pièces), crème Pecorino Romano 11€
Sicilian stuffed & breaded rice ball, cheese, black pepper, pecorino cream
Burrata des pouilles, Kadaïf, miel, noix 12€
Burrata from Puglia, kadaif, honey, walnut
Frites de Panisse 5€
Chickpeas fries
Aubergine rôtie, tahini, grenade, aneth, coriandre 11€
Roasted Aubergine, Tahini, pomegranate, dill, coriander
Crème de pois chiche, choux fleur, feta 9€
Cauliflower, feta, chickpea cream
Assiettes
Daube de Boeuf, Polenta Parmigiano Reggiano 20€
Beef cheek stew with red wine sauce, Polenta, Parmigiano
Cordon Bleu à la Provençale 16€
Provençal Cordon Bleu, roasted veggies
Pleurote Eryngii, sauce ail noir, purée de céleri 16€
King oyster mushroom, black garlic sauce, mashed celery
Poulpe Grillé, Olives de Kalamata, Pommes vapeur, Sumac 20€
Grilled Octopus, kalamata olives, steamed potatoes, sumac
Pasta Orecchiette, pesto roquette, stracciatella, tomates confites 15€
Orecchiette Pasta, Arugula pesto, stracciatella, sundried tomatoes
Dessert
Riz au lait, fleur d’oranger, chouchou pistache 8€
Rice pudding, orange blossom, caramelised pistachios
Fondant au Chocolat Valrhona, glace vanille 9€
Chocolate lava cake, vanilla ice cream
Cocktail Bar
18h - 2h
Happy Hour 18h - 20h : 10€
Vieux Port Rhum Blanc, Orgeat, Pastis, Lime 12€
Bosca Cassis, Amaro Montenegro, Myrte, Pin, Bulles 13€
Zéphyr Eau de Vie Cactus, Bergamote, Orange, Piment, Café, Estragon 12€
Riquier Whisky Maïs PM , Apéritif Pêche, Sarrasin, Lustau Xérès 14€
Dirty Gimlet Vodka, Citron, Feuille de citronnier, Kumquat, Olive, Thym 12€
Grenade Metaxa 7*, Grenade, Coriandre, Aneth, Mattei Rouge 13€
Gin Smash Gin, Basilic, Menthe, Roquette, Citron, Chartreuse Jaune 14€
Sgt. Pepper Apéritif Melon & Tomate, Citron, Poivron Rouge 14€
Vin
VIN BLANC
Tule Catarrato, Normanno, Sicile (frais, élégant) 7€ / 30€
Patrimonio, Domaine Giacometti, Corse (agrume, riche) 8€ / 40€
Etna bianco, Graci, Sicile (complexe, minéral) 60€
VIN ROSÉ
Bardolino Chiaretto, La Sogara, Vénétie (léger, fruité) 8€ / 38€
VIN ROUGE
Naca primitivo,San Marzano, Pouilles (riche, solaire) 7€ / 29€
Chianti, Majnoni Guicciardini, Toscane (élégant, frais) 8€ / 40€
Bandol, Les Pivelières, Provence (épicé, puissant) 10€ / 53€
BIÈRE
Ichnusa Lager (33cl) 6€